Velkommen til den nye hjemmeside

Vi er i fuld gang med at lave en helt ny hjemmeside. Den er stadig, og vil forhåbentlig hele tiden være, under udvikling, så bær over med os.

På hjemmesiden kan du finde information, om alt der har med Aarhus 1900 Volleyball at gøre – lige fra holdoversigter til datoer for fester, kontaktoplysninger på trænere og bestyrelsesmedlemmer og ikke mindst fantastiske billeder fra fantastiske fester.

Der vil også jævnligt komme nyheder og kampreferater, så hold øje med siden og gør den allerede nu til én af dine foretrukne. Du kan også selv være med til at holde hjemmesiden kørende ved at sende nyheder og kampreferater til pr@1900volley.dk, så vil Janni Lundager snarest sørge for, det kommer på siden.

Samme email kan du bruge, hvis du har kommentarer til siden eller har fundet fejl (for dem er der helt sikkert nogle af).

Se dig omkring og lær din nye favorit-hjemmeside at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.