1900 på tur

På 15-årsdagen for udgivelsen af Blur’s ”The Great Escape” pakkede en flok glade alfa-hanner og Martin sure knæbeskyttere og festtøj, for derpå at begive sig nordpå til en lille bygd, hvor tøsebørnene enten taler tysk eller er håndværkere med overdreven begejstring for flatulens.

Grunden var RAV-Cup – og et pænt besat herre A stævne, med 4 ægte og et bonus-divisionshold, hvoraf det nye 1900 hold var lavest rangeret. Med det mål for øje, at få testet spilkonceptet og få prøvet de sure træningsøvelser af i praksis, kastede den ny trup sig over opgaven med stort gå-på-mod.

Der blev knoklet, tudet, bandet, råbt, blokeret, dirigeret, fightet og i det hele taget (søndag morgen til dels undtaget) lagt en vældig energi i at få fundet hinanden. Til tider skete det oven i købet med temmelig pænt volleyspil til følge!?

Efter fem kampe var bronzemedaljerne i hus, en tilfreds coach kunne gøre status på et lærerigt stævne i IKEA-loungen. Et skridt er taget på vejen mod målet – teori afprøvet i praksis – og fokuspunkter til de kommende ugers træning er fundet før næste afprøvning af volleymaskinen sker d. 26 september i Hjerm (hvor det så end er).

/Happy

RAV-CUP (Smash-opvarmning) from Martin Jensen on Vimeo.

RAV-cup, lidt af første sæt from Martin Jensen on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.