Husk opstartsfesten – nu med kok

Der er stadig ledige pladser til årets opstartsfest. Og glem alt om kedelig mad, vi har nemlig hyret Super Chef Søren, som vil tilberede en lækker 3-rettes buffet i køkkenet på Cykelbanen, så maden er frisklavet og af super kvalitet. Kom og nyd det med os.

Vi lover dig en super fest, så husk at tilmelde dig til opstartsfesten lørdag den 18. september. Seneste frist er nu på søndag. I ser Peter i hallen torsdag, som vil tage imod penge ellers tilmeld dig ved at overføre 120 kr. til følgende konto:

reg.nr. 3627 kontonr. 4610402356
Husk at skrive navn og hold i beskeden.

Festlige hilsner fra Motionsholdet.

4 Replies to “Husk opstartsfesten – nu med kok”

 1. Hej

  Jeg har lige betalt, man da beløbet først bliver overførst i morgen, vil jeg bare sige at jeg også gerne vil med til festen : )

  Mvh Stine Secher Christensen, Jyllandsserien

 2. Hej
  Ligesom Stine vil jeg også gerne med til festen og har overført penge i dag. Tror dog først de er synlige på kontoen mandag el. tirsdag.
  Håber, det er ok.

  Mvh Dorte Paarup, JSD

 3. Hej!
  Jeg vil også meget gerne med!! Overfører i aften – er det okay?

  Sorry!

  Johanne

 4. Hej
  Jeg vil også gerne med – jeg overfører pengene nu.
  Jeg håber, det kan nås!?
  Vi ses
  Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.