Kantinen er for alle

Det har været en udbredt misforståelse, at kantinen på Svømmestadion, og de dertil hørende borde/stole, kun er for fodbold- og håndboldspillere i ASA.

Men vi er mere end velkomne til at bruge både kantinen og lokalerne, det kan fx være efter træning eller kamp, til et holdmøde, til fester eller ligende.

Og det er faktisk en rigtig god kantine, der lægger stor vægt på at lave sund og nærende kost, og ikke bare pomfritter og hotdogs. Og det er et hyggeligt sted, hvor man kan lære sine holdkammerater bedre at kende.

Og har man brug for at holde møde, kan den nederste del af lokalet lukkes af, og der er også projektor og lærred, hvis man har brug for det. Det koster ikke noget, man skal bare lige aftale det med Jette, der står for kantinen. Hun er der som regel, ellers kan man henvende sig til Janni på pr@1900volley.dk og få Jettes telefonnummer.

God tur i kantinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.