Overlegen sæsondebut

Så blev den første kamp i Århus 1900 2. div. Dame sæson 10/11 spillet, og hvilken start.

Holdet mødte talstærkt og kampklare op, for her var en lille revanche at tage fra sidste sæson. Ingen viste helt hvad vi gik ind til, men forventningerne om at Lyseng havde rystet posen af spillere efter sidste sæsons succes for deres to damehold blev rigeligt indfriet.

Med låne-coachens sidste ord inden kampstart ”Har i ild i øjnene” in mente, fik Lyseng ikke mange chancer i første sæt og måtte hurtigt set sig slået med kun ni point på deres side.

Andet sæt blev skudt i gang uden ændringer i opstillingen, og med nye fokuspunkter blev der atter delt bøllebank ud. For lige at sætte ekstra streg under at vi var kommet for at vinde, blev Tanja skiftet ind og lagde ekstra godt pres på de seks allerede svært trængte Lyseng-spillere. Lyseng fik dog kæmpet sig op på fjorten point, men kom aldrig rigtig tæt på.

Tredje sæt blev der så skiftet endnu en ny kant ind, og Dorte viste tydeligt at vi har en rig vifte af spillere, der alle kan deres kram. Med plads til lidt leg lavede låne-coach Jakob for første gang i det nuværende holds historie en dobbelt udskiftning, diagonal og hæver. Desværre forstod Lyseng at spille angrebet forholdsvis konsekvent ned på Julle, så Janni måtte hæve ofte, hvilket også gav fine
resultater, men fjernede effekten af at have hæver tilbage.

Sættet blev med maner sluttet af af en skarp serv fra Lise, som Lyseng ikke så sig i stand til at returnere. For denne, samt mange andre gode boldberøringer, ro på banen og stabilitet, blev Lise med stort flertal velfortjent gjort til dagens spiller.

Dagens detalje må gå til Chris, der får sluttet første sæt af med ikke mindre en ti stjerneserver i træk.

Alt i alt tegner det til at blive en god sæson, med masser af volley, kage og hygge – glæder mig til ASV i næste uge.

Tak til alle de feststemte tilskuere (tilskuerantal: 7) for god opbakning og vedvarende tro på holdet. Kom igen til næste kamp, hvor vi blandt andet forhåbentlig kan byde på årets debut af vores udenlandske stortalent.

Og for at bekræfte låne-coachens mistanke efter kampen kan jeg kun sige…

VI LIGGER NUMMER 1

/Miriam

Lyseng-2.div.damer: 0-3 (9-25, 14-25, 18-25)

One Reply to “Overlegen sæsondebut”

  1. WELTSPITZENKLASSE!!!
    Glæder mig allerede til næste ass-whooping-lørdag mod ASV. Det kan kun blive en fest i Team Danmark Hallen:-) Formanden er i hvert fald tilfreds! Goooo 1900!!
    Og mange tak til Jakob for at coache os, indtilvidere står der 1-0 til ham over trænerne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.