5. sejr i træk til D1!

Lørdag kl. 13.45 stod 1900’s 2. divisions damer klar i hallen til kamp mod Skjern. Efter lidt heppen på herrerne var det tid til omklædning og opvarmning. Med trøjer der pludselig havde skiftet størrelse siden sidste kamp og megahøj musik, fik vi en god optakt til kampen.

Da 1900 i tabellen ligger et pænt stykke over Skjern var et af fokuspunkterne for kampen at holde koncentrationen og gejsten oppe. Første sæt startede godt for os og med undtagelse af en tre-fire tabte bolde i streg i midten af sættet, så spillede vi et godt første sæt, som blev vundet 25-12.

I andet sæt fortsatte det gode spil med fantastisk forsvarsarbejde, præcise hævninger og effektive angreb. Nye spillere var på banen, hvilket vidnede om en bred trup, hvor alle er klar og på, når de kommer ind og sættet blev vundet 25-9.

I tredje sæt gav superserver Gesa os en drømmestart og resten af sættet blev en opvisning i lækker volley. 25-6 = 3-0 i sæt og 1900 cementerede førstepladsen i puljen!

Alle spillere kom ind i løbet af kampen og viste flot spil, men kampens spiller blev velfortjent Janni efter gode hævninger fordelt varieret mellem angrebsspillerne. Træner og coach var enige om, at det er vores bedst spillede kamp til dato.

Dagens citat kom fra Skjern-pigerne efter Sanne effektiv sluttede 2. sæt af med et drøn fra centeren: “Hun slår jo til bolden, lige så snart hæveren har sluppet den….” Så fik de vist også lige en lektion i det der centerspil 😉

Hurra og hep!

One Reply to “5. sejr i træk til D1!”

  1. Hahahaha Herligt citat… Perfekt! Det hørte jeg ikke! Godt skolet Sanne! Førstetempo er det eneste tempo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.