Det startede skidt, så blev det værre…. og til sidst vandt vi

Sæsonens anden kamp for Århus 1900’ talentfulde 2. divisionsdamer blev spillet den 2. oktober 2010 i Team Danmark hallen her i Århus, som næsten alle fandt frem til uden de helt store omveje… 😉
Slaget stod mod ASV – en kamp, som vi havde set frem til, da netop denne modstander plejer at give os kamp til stregen.

Vi måtte undvære to af holdets bærende kræfter, nemlig Tamper-Tanja og Center-Sanne, så vi stillede op med ”kun” 11 spillere. Forventningerne var helt i top efter en flot sæsonstart med en 3-0 sejr over Lyseng – og måske var det netop de tårnhøje forventninger, som var skyld i den mildt sagt elendige start, vi fik.

Intet fungerede for os i første sæt, hvor vi måtte se os besejret med hele 25-15. Spillet hang slet ikke sammen, og stort set samtlige spillere lavede langt flere personlige fejl, end det er tilladeligt i en 2. divisionskamp. En rigtig skidt forestilling, som vi bestemt ikke kan være stolte over!

I de følgende sæt lykkedes det os at slå ASVs spil en smule i stykker, og vi hev andet og tredje sæt hjem med hhv. 25-19 og 25-21. Under ingen omstændigheder en prangende indsats – der var stadig alt for mange fejl, og vores spil var kun momentvist noget, vi kunne være stolte af.

Kampen atter åben
I fjerde sæt kom vi igen rigtigt skidt fra start, og kampen så midt i sættet ud til igen at være helt åben. ASV førte på et tidspunkt med hele 16-10, og det begyndte at se noget sort ud for 1900. Men netop når det ser allerværst ud, er det, man skal træde i karakter! Og det gjorde vi så! Med en koncentreret, indædt og viljestærk indsats kæmpede vi os op og fik udlignet ASVs føring – for til sidst at tage sættet hjem med en kneben 25-23 sejr.

To spillere skal fremhæves for en indsats ud over det sædvanlige: Lisbeth, som i dagens anledning spillede på centerpladsen, leverede en RIGTIGT flot indsats med stabilt spil og masser af super-skarpe server – specielt i den sidste halvdel af kampen, hvor hun virkeligt havde taget coach Eriksens besked om, at ”nu server vi A-server” alvorligt. Også vores tyske spiller Gesa, som til i dag havde fået spillertilladelsen i orden og således fik sæsondebut, spillede en forrygende kamp. Gesa blev skiftet ind i 2. sæt, og helt fra start beviste hun, at hun virkelig er en gevinst for holdet med MASSER af skarpe angreb fra kanten. En stor og flot indsats af Gesa, som også efter kampen blev valgt som ”kampens spiller” af holdkammeraterne i hård kamp mod Lisbeth.

Alt i alt en noget svingende indsats af holdet her i sæsonens anden kamp. MEN MEN…. det er jo resultaterne, der tæller, og det gav TO POINT PÅ BOGEN til pigerne, som i skrivende stund stadig ligger på førstepladsen i 2. division Vest !!!!

2 Replies to “Det startede skidt, så blev det værre…. og til sidst vandt vi”

  1. wuhuu gode øgenavne, er det tilladt at bruge dem og har du flere gode i ærmet?

  2. uh, og må man selv finde på sit eget, eller er det kun Julle, der har pondus nok til det? Vi er jo klart det cooleste hold i 2. div når vi har store internationale profiler med på holdet, der lige kommer ind og giver modstanderne tur…
    Hvis jeg var Funder, ville jeg sørme være nervøs for at møde op på Ingerslev på lørdag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.