Sejrede i første hjemmekamp

Sørme om ikke også det igen blev til sejr for 2DD. Dagens offer var Esbjerg.

Dagens kamp var en opvisning i positionsrotationer, hvor kanterne spillede center, og hvor én center fik sin kantdebut! På 2.DD kan man åbenbart ikke vide sig sikker på sin plads, ikke engang sin position, da vi på flotteste vis formår at skifte rundt på det hele. Alle udskiftninger gik godt og vi arbejdede virkelig godt sammen.
 
I 1. sæt bestod den usædvanlige opstilling i at Lisbeth spillede center, og Mie var libero. Sættet gik godt og vi lå hele tiden 4-5 points foran. Til sidst vurdere coachen at vi skulle have lidt mere netpower, og Chris blev derfor skiftet ind på en kantposition. Det blev formandens kantdebut, og første berøring førte da også et point med sig. Ikke verdens kønneste point, men dog et point! Posen blev derefter snøret og sættet gik til 1900.

2. sæt bød på endnu en positionsrotation. Denne gang spillede Lisbeth kant, og Tanja tog sig, sammen med Sanne, af centeropgaven. Derudover fik vores nye hæver også debut, og Janni gjorde en brav indsats på pladsen –så må vi se om trænerne giver hende lov til blive ved med at hæve?! Sættet bar desværre præg af en ”mærkelig stemning” på banen, ingen sagde rigtigt noget og alle gik lidt og små-hang med hovedet. Det var som om forsvaret ikke rigtig kunne finde længden til nettet og angriberne havde ikke rigtigt forstået højden af nettet. Sættet gik derfor, lidt tåbeligt, til Esbjerg.

3.sæt blev der igen rokeret på positionerne. Centerpladsen blev nu forstærket således at Chris og Center-Sanne styrede nettet, og Tamper-Tanja var igen at finde på kantpositionen. Hæverne blev også skiftet rundt, så Camilla igen hævede. Denne gang kom vi med banen med ild i øjnene, og Esbjerg kunne ikke rigtigt følge med. Vores hårde servepres blev suppleret af formidabelt liberospil, der gav mange gode hævninger. Faktisk var der så mange gode hævninger, at der på banen blev kommanderet med hæveren: ”Hvis den ligger godt, så bare giv den til centeren”, og ”jeg trækker blokken, så kan du bare sende hævningerne ud på kanten”. En uhørt omgang socialvolley og loyal snak blandt angriberne. Crazy siger jeg dig! Generelt kunne Esbjerg slet ikke modstå vores hårde angreb i 3. sæt, og det blev KUN værre for dem.

I 4. sæt gik de helt ned, således at der først stod 16-1, så 19-2, inden vi begyndte at lege lidt, hvorved Esbjerg faktisk nåede op på 6 points inden vi igen strammede grebet. Med flotte serverækker og en netstyring, der næsten fik dem til at græde endte fjerde sæt 25-8, hvorved den 3. sejr var i hus!

Kampens spiller blev Mie, der med sit smukke liberospil beviste at centere altså godt kan spille forsvar og at holdet på bedste vis omstiller sig til nye holdopstillinger. Hurra, konfetti og glimmer!!!

VI LIGGER NUMMER 1 – VI LIGGER NUMMER 1!!

One Reply to “Sejrede i første hjemmekamp”

  1. Vil gerne brokke mig højlydt til sekretærbordet, der tilsyneladende ikke har indtelefoneret resultatet, og derfor er skyld i, at vi pt. ligger på en 3. plads, og ikke på den 1. plads vi retmæssigt er indehavere af…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.