Store, muskuløse mænd søges

Siden vi mistede klubhuset, har vores inventar stået midlertidigt opmagsineret i en lagerhal ved havnen – og nu skal det flyttes!

Den besked har vi fået med meget kort varsel, og vi står derfor akut og mangler nogle store, stærke mænd, der kan afse et par timer på søndag fra kl. 12 til at hjælpe med at flytte vores ting ud af hallen.

Vi har ikke umiddelbart en anden lagerløsning, og derfor vil alt, hvad vi ikke kan finde plads til rundt omkring, blive smidt ud, medmindre nogen vil have det. Der bliver altså på søndag også mulighed for at anskaffe sig borde, stole m.v. til den favorable pris af NUL kroner.

Har du mulighed for at give en hånd med på søndag, så smid en mail til Christian Holm på: kasseren@1900volley.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.