H1 erobrede 1. pladsen i 2.division

Det blev til den 5. sejr i træk, da H1 i lørdags på hjemmebane slog Aalborg HIK 3-1. Holdet er dermed endnu ubesejrede i denne sæson. Resultatet betyder at H1 er alene på førstepladsen i divisionen foran SKF/Ikast som dog har spillet en kamp mindre.

Det blev en kamp som viste med al tydelighed, hvor højt niveau holdet kan spille på når taktikken og spilkonceptet følges, men også hvor meget det kniber når der afviges fra de indbyrdes aftaler.

I første sæt blev angrebstaktikken blev fulgt til fulde og det var afgørende for et godt første sæt og for resten af kampen. Vores hæver Anders var den helt centrale krumtap i angrebet og blev også efterfølgende kåret til kampens spiller. Men holdet’s akilleshæl igennem resten af kampen kom dog også lidt til syne her – loop og andre “put”-bolde fra Aalborg’s angreb. (25-22 til 1900)

Det er næsten ved at blive en dårlig vane, men nok engang tog holdet lidt en blunder ovenpå et acceptabelt første sæt. Igen er det det bløde angreb som volder os problemer sammen med en række personlige fejl. Vi kommer meget bagud i sættet, henter en del imod slutningen men når dog aldrig rigtig at komme op og slås om sættet. (21-25 til Aalborg)

Et par udskiftninger gjorde at posen blev rystet lidt inden 3.sæt, hvilket gjorde at vi kom bedre med og fik udluget nogle af de personlige fejl. Vi formåede dog endnu ikke at dæmme helt op for Aalborgs angreb. Det blev til et tæt sæt hvor vi dog trak det længste strå.  (25-22 til 1900)

Volleymaskinen kom dog rigtig i gang igen i 4.sæt og vi formåede at komme komfortabelt foran tidligt i sættet og kørte derefter sættet sikkert hjem. Nerverne var rystet af og vi viste i perioder hvor vores niveau kan ligge, når der er koncentration over hele linien.  (25-12 til 1900)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.