Hvad er den farligste føring!!!! (25-22, 25-21, 28-26)

Der var lagt op til et lokalbrag af en anden verden mellem Århus 1900 og Skovbakken Volley. På papiret var Århus 1900 en sikker vinder, med en delt 1. plads, imod Skovbakken som med sine 0 point endnu havde den første sejer til gode i sæsonen. Ud over at den lokale ære var på spil, var der flere fra Skovbakken som gerne ville besejre 1900 og cementere, at det var en fejl, af 1900 Headcoach, ikke at udtage dem, til 1900’s hold før sæsonstart. Det taktiske oplæg var, med udgangspunkt i sidste uges kamp mod Spentrup, ikke at undervurdere Skovbakken ud fra deres placering i den samlede tabel. Hvis aftaler omkring solide blokader og et stabilt forsvarspil ville bliver overholdt, i forhold til det kendte ”Volleyball koncept”, så ville Skovbakken være chanceløse.

Kampen startede godt for 1900 og det blev leveret et stabilt modtagningsniveau sammenholdt med et godt pres over begge kanter såvel som på centeren. Der blev arbejdet godt med at sætte blokaderne og Skovbakken ramte plankeværket flere gange. Med en føring på 22-12 blev der dog spillet lidt for nonchalant fra 1900’s side, hvilket resulteret i at Skovbakken kom op og fik fat igen. Efter en timeout, hvor der blev ridset op, at konceptet skulle følges, var sættet lukket til 1900 fordel med 25-22.

Holm på gulvet
Der var blevet skiftet ud på center og diagonalen fra starten af sættet. Skovbakken var kommet godt i gang og blev ved med at kæmpe godt og det blev et jævnt spillet sæt hvor der blev spillet svingende volley fra 1900 side og sættet endte 25-21. Dog skal det fremhæves at Christian Holm lavede et perfekt udført, og meget elegant, flyveslag midt i sættet.

Tredje sæt startede med en del personlige fejl fra 1900 side. Det kombineret med forskellige indskiftninger, gjorde at Skovbakken kom meget foran i sættet. Inden at 1900 havde set sig om var stillingen 6-19 til Skovbakken. Mange vil nok nikke genkendende til at 6-19 er den farligste føring man kan have i et tredje sæt i volley. Dette var også tilfældet for Skovbakken som desværre måtte sande at to lange serveserier og et 1900 hold som lugtede sejren gjorde at sættet endte 28-26 til 1900.

Der blev efter følgende sagt tak for kampen til Dommer Vahid G. Mehdi, som uden en 2. dommer gjorde en hæderlig indsats. Skovbakken var grædefærdig over det som ramte dem i 3. sæt og måtte sande at 6-19 er den farligste førings der findes….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.