Stadig på rette kurs – med usikker navigation!

Det var en intens affære, og mere spændende end det var forventet, da 12 mand + træner tog turen til Spentrup.

I første sæt var det svært for 1900 at finde sit grundspil – og volleymaskinen som vi ellers har været gode til at sætte igang i tidligere kampe var ikke at finde. Om det var forventningen om at skulle møde et middelmådigt hold og overraskelsen over at Spentrup faktisk godt kunne spille volleyball er svært at sige. Men efter et hurtigt sæt på 25-15 til Spentrup hvor 1900 ikke fik fodfæste var det klart at der skulle ske ændringer.

I andet sæt blev “posen rystet” og der blev ændret på opstillingen. Dette skulle vise sig at have stor effekt på spillet – da indskiftede Lars Pauli vold blokkede Spentrup flere gange i træk og viste vejen frem for 1900. Efter dette 1900 fik mere ro på sit spil og trak sættet hjem på 21-25

Tredje sæt kørte 1900 videre i samme opstilling og selvom spillet stadig ikke bare præg af maskinvolley og hvor der blevet lavet mange personlige fejl, lykkedes det også her at hive sættet hjem på 21-25.

Efter to vundne sæt i træk virkede det som om 1900 stadig ikke har lært af sine tidligere lektioner i at det kræver focus at vinde en volleykamp. (It ain’t over ’til the “chubby boys” sings!) midt i fjerde sæt, var det pludselig igen svært for 1900 at finde det rigtige spændingsniveau. Dette gav flere frustrationer rundt omkring på banen, og det virkede som om holdet var ved at gå i opløsning – og med et hav af personlige fejl og fejlkendelser på nogle ret dårlige tidspunkter, gjorde at Spentrup trak det længste strå og vandt sættet 25-23.

Endnu en 5-sætter
For anden gang i sæsonnen måtte 1900 ud i femte sæt for at redde de 2 point hjem. Efter en hektisk pause med åbenhed om frustrationer, var det et helt andet hold der gik på banen til femte sæt. Volleymaskinen var omsider startet og vi formåede endelig at sætte Spentrup under det pres de skulle have oplevet fra starten af kampen.

Et sæt hvor 1900 viste at hvis de holder sig til simpelt spil ved god brede så kan vi levere spil på et meget højt plan. Efter at være foran 10-14 Var sejren som godt i hus og selvom Spentrup fik servet sig op på 13-14 kunne Spentrups server alligevel ikke holde koncentrationen efter en timeout fra 1900.(sådan /happy) og 1900 vandt 2-3(13-15 i sidste sæt)

1900’s førsteherrer ligger stadig på en delt førsteplads – inden kampen på lørdag mod Skovbakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.