Aflysninger 6. januar

Så er den gal igen. Denne gang er det 1. herrer, der skal spille hjemmekamp

Torsdag den 6. januar kl. 20.00

Det betyder, at vi desværre igen må aflyse træningen for alle hold, der træner efter kl. 19 om torsdagen. Det vil sige:

Danmarksserie herrer
Introdamer
Motion
2. division damer

Desuden må de hold, der har første træningstid, afslutte træningen et kvarter før tid, altså kl. 19, så vi kan nå at få sat net op m.v.

Vi kan kun opfordre til, at holdene forsøger at få arrangeret træningskamp eller andet ude i byen.

Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse træningen for så mange hold. Sagen er, at vi har meget lidt indflydelse på kampprogrammet i divisionerne. Vi har arbejdet på at få flyttet de to torsdagskampe, fordi vi vidste det ville gå ud over mange hold, fordi divisionskampe jo skal spilles på langbane, men det er desværre ikke lykkedes.

Det er vores holdning, at hjemmekampe skal spilles i weekenderne, eller i det mindste om mandagen hvor vi har to haller til rådighed. Og vi vil næste sæson have ekstra fokus på, at der ikke er hjemmekampe om torsdagen.

Vi håber på alles forståelse.

2 Replies to “Aflysninger 6. januar”

  1. Ja der er ikke rigtigt noget at gøre ved det, når nu divisionsholdenes kampe skal være på langbane, men rart at vide at det ikke handler om at forfordele nogen hold. Jeg vil gerne opfordre herrene til at uddele tæv på 3x 45 min. Hvis I er i tvivl om hvordan det gøres, så kan I jo evt. spørge D1 til råds (hehehe)… Hvis I gør det lidt tjept, så kan de andre hold stadig bruge hallen fra kl 21:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.