Ingen julegave til 1. herrer

Så var dagen kommet, hvor vi skulle møde det ubesejrede tophold. Trods nogle ugers slattent træningsfremmøde, samt sæsonens første nederlag i erindringen, var der en tro på at vi kunne gøre en god indsats, og måske endda vinde. Men vi skulle komme på andre tanker. Der var fuldt fremmøde på nær den afgående diagonal Mikkel, og vores junior chubby Anders.

1. sæt
Som udgangspunkt kunne vi glæde os over at ingen spillere blev sendt på tilskuerpladserne inden første bold overhovedet var spillet. Men selv med Crede på banen fra start, kom SKF hurtigt foran. Det viste sig hurtigt, at det var nødvendigt med et vist servepres, hvilket vi faktisk havde fået ok styr på i forhold til den skuffende standard i Tjørring. Men lige lidt hjalp det. Med en blanding af rutine, godt spil og indianervolley kørte SKF første sæt i garagen med overbevisende 25-16.

2. sæt
Nu skulle det være. Troen var der, og med udskiftning på diagonalposten trak vi fra. Med en føring på 16-8 havde vi virkelig troen på at vi havde vendt kampen. Men ak ak ak. Vi måtte sande at denne føring er mindst lige så farlig en føring som 6-19 (som Skovbakken satte over styr sidst de var på besøg). Efter 2 servestimer på 7 og 8 point var SKF i front. SKF’s wannabe Chubby svæveserver er åbenart ikke vores kop the. Det skulle vi få at føle endnu engang i 3. Sæt. Vores egen Über-Chubby var den eneste der kunne score point i egen serv derefter, hvorfor sættet gik til SKF med 25-21.

3. sæt
Sidste chance til at undgå æg, og starten så lovende ud. Begge hold fulgtes ad gennem de ét ciffrede point. Ved stillingen 11-9 syntes coach dog det var på tide at spille den skjulte centertrumf på banen. Vi skulle bare en halv rotation, så var banen kridtet op. Men nej nej og atter nej. I stedet kunne Jakob Vestergaard serve den hjem til SKF med 14 point i træk. Det var da li’ godt grov. Vi må da hå’eb det blyver bier i morn.

Efterfølgende var vi enige om, at selv om SKF er et godt hold, var det overordnet slet ikke godt nok. Modtagninger og angeb skal tilbage på tidligere niveau, samtidig med vi skal lære at håndtere angribere der bare tører den af på kanten af vores blokader. Og Crede skal lade være med at slå i nettet, når han står over for en tre-dværgs-blok… :-p

Der står hårdt arbejde på træningsmenu’en for at blive klar til kampene efter nytår.

Nu må vi holde julefrokost med skammen hængende over hovedet, og tvinge de klamme snaps i os.

God jul og godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.