1900 rejste sig

Torsdag den 6. januar skulle 1900s førsteherrer spille den første kamp i det nye år. Kampen stod mod Hjerm som vi lå a point med, men som havde en bedre sætscore end os. Den første kamp mod Hjerm var en tæt affære, hvor vi hev en 3-2 sejr i land.

Det 1900 hold der mødte frem til første kamp i det nye år, var blevet en del decimeret i julepausen. Vi havde i julepausen mistet Bugge og Mikkel til henholdsvis Østrig og Djævleøen. Mathias var blevet skadet, og Crede var på arbejdsferie i København. Dette kombineret med at vi havde haft julepause, gjorde at vi ikke helt vidste, hvor vi lå.

Det første sæt blev vundet 25 – 22, i et sæt hvor et højt modtagningsniveau og et højt servepres var udslagsgivende.

Andet sæt blev vundet med 25 – 19, hvor modtagningsniveauet og servepresset igen var højt. I dette sæt fik vi også angrebet til at køre, og Hjerm havde ikke en chance.

Det altid farlige tredje sæt blev tabt med 25 – 22. På trods af, at 1900 havde mange muligheder for at bringe sig afgørende foran i starten af sættet, forstod holdet ikke at unytte de chancer de fik. Da disse muligheder ikke blev udnyttet, lugtede Hjerm blod og hævede deres spilniveau. Da 1900 samtidig gik lidt ned i kadence, blev sættet tabt til et godt spillende Hjermhold.

Fjerde sæt som var en tæt affære blev vundet med 25 – 21. De to hold fulgtes ad, indtil Martin sendte en forrygende stime at svæveserver af sted og bragte 1900 afgørende foran. Da vi samtidig holdt det høje modtagningsniveau og angrebsspil var vi i stand til at holde føringen, og sættet blev vundet med 25 – 21.

Kampens spillere blev Jess og Stefan. Jess for sit meget høje modtagningsniveau og Stefan for sine gode angreb, samt den gejst han hele tiden udviste på banen. Generelt spillede alle dog godt, og der var 2 -3 andre kandidater til titlen som kampens spiller. Generelt kan det siges, at den første kamp i det nye år var en meget opløftende affære, der lover godt for de fremtidige kampe. Kan vi holde dette niveau, bliver det rigtigt sjovt at spille den næste halvsæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.