BSV Esbjerg vs. Århus1900 0-3!

Det blev en anderledes volleykamp i Esbjerg den 29. januar 2011, det var der flere grunde til.
1. 1900 var handicappet af flere afbud. Værst så det ud på hæver pladsen hvor Jacob var trukket i trøjen.
2. Esbjerg er et akavet volleyhold. De spiller mange 2.gangs berøringer over og har spillere af meget svingende kvalitet.

1. sæt blev en svingende præstation fra vores side. Jacob lagde ud med en serie rigtig gode server som bragte os sikkert foran. Her lærte vi så, at Esbjerg spiller for at vinde og ligger sig ikke ned. De kom stærk tilbage og pressede os hele vejen til 25. Faktisk kunne vi let ha’ tabt sættet. Vores servepres var ikke som ønsket og deres akavede spil fangede os lidt på hælene.

2. sæt var en anderledes sikker win til os. Vi kom forberedte på det akavede spil og fik bedre styr på serverne. Vi havde mange gode redninger på gulvet – specielt Jess fik samlet alt op. Vores kanter og diagonal fik slået udenom deres blokader og lage stort tryk på deres forsvar.  Centerspillet var let – Deres hæver spillede med meget høje bolde og vi fik lagt nogle gode låg. Dog var deres center god til at spille vinklede bløde bolde væk fra vores libero.

3. sæt blev tingene sat på plads. Vi vandt sikkert og fik styr på server også!

Alt i alt blev der leveret en sikker holdpræstation fornemt anført af Stefan.

Kampens spiller blev Jess som med stabilt modtagningsspil og mange opsamlinger på gulvet sikrede flowet i kampen. Stefan, Martin og Crede fik også stemmer. Gennemsnitlig gav vi kampen 10 med lille pik ned.

Troels lavede drømmekage og Christian gav øl.

Yours truly
Pauli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.