Så er der dømt stime…

1900’s herrer kom i hallen med sejren over Hjerm frisk i erindringen, og nervøsitet for nu at skulle spille mod, hvad der nok må være holdet med den højeste gennemsnitsalder i divisionens historie og nok også mest rutineret.

Coach happy havde to mål med kampen. For det første skulle den koncentrerede indsats mod Hjerm gentages og så skulle servekampen vindes.

Første sæt var en ren fornøjelse at se på, gode modtagninger, god hæverfordeling, gode fornuftige slag og sidst men ikke mindst fremragende blokspil fra centerne. Så på trods af Ry’s evne til at lave mirakel bolde blev 1. Sæt hevet sikkert i land 25-19.

Andet sæt startede lidt usikkert set med 1900 øjne, et godt servepres gjorde at Ry bragte sig foran først i sættet, men med et godt tryk på angrebet, især fra kanterne og en nyindskiftet Kasper på diagonalen, fik 1900 hevet sig tilbage i sættet, og da modtagningsniveauet steg kunne Ry blot se til mens 1900 hev sættet sikkert i land med 25-20.

Det altid frygtede tredje sæt blev helt som forventet. Efter en god start med en lille servestime af jokeren Kasper burde 1900 være trukket fra men lidt sløsede angreb og blokader der ikke var helt tætte, sørgede for at Ry fik lov til at følge med til halvvejs oppe i sættet. Men så satte 1900 sig også på resten. Med et godt tryk på kanten og et højt modtagningsniveau cruisede 1900 i automatgear til en storsejr på 25-16.

Efter kampen var der god stemning, og alle spillere var enige om at koncentrationsniveauet blev holdt i store dele af kampen og selv coach Happy var oppe i den tocifrede ende af karakterskalaen, selvom man dog måtte sande at servene ikke var så pressede som de burde have været.

Kampens spiller gik til et af de stortalenter som Ry har leveret til klubben, nemlig Troels Laigaard som fik den store ære at skulle bage kage, ved et yderst fornuftigt angreb og et højt modtagningsniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.