ØØØØØØØØØØØØØØØØØV

So, it did’t go længere! Weekendens match gegen Funder betød et nederlag på 1-3. Sætscoren: Det har vi schon vergessen (Interesserede können auf infosport sehen). We have to say, at sygdom, skader og afbud war ein zu gross udfordring for holdet, samtid med that Funder of corse played rigtigt klogt! Das wigtigste war dog, at vi stadig kunne bide fra os, with too ”new” hævere, én ny center og én spiller, som måtte ændre the traditionelle position mit ein diagonal. They played forrygende – godt skuldret!!!!

But what dælen do we do? The big book says: Hit hard, clean die Boden, kamillete med honing, c-vitamines, smile and Fight Fight Fight. So Skjern be aware, wir sind already gået i træningslejr: Tisch Tennis!!!!!

Kampens spiller: Who???? Undernævnte vil als selvudnævnte talsmand point out the coaches als kageansvarlige näste Wochenende (So geh´t es når man ikke er der til to evaluete the fight!!!)

/Fritz

One Reply to “ØØØØØØØØØØØØØØØØØV”

  1. Loving dieses Kampreferat!!!! Wir smadrer bare Skjern next weekend, and siger velkommen til neuen Spielerinnen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.