4 timer i bil – 45 min. på banen

Det blev en dejlig dag i herligt selskab med holdkammerat (og Anders) med tid til lange samtaler, en sightseeing gennem nogle af de smukkeste egne i Jylland, nåh ja, og så lige en lille ”strække-ben-pause” på 45 minutter i Skjern.

Årets hidtil smukkeste lørdag blev brugt på 4-4,5 times kørsel og en alvorlig omgang servetræning, koncentreret spil, der resulterede i at vi faktisk kun lavede 22 fejl i samtlige 3 sæt –og det er sq meget pænt! Tror faktisk ikke Anders tog en eneste time out, men nu var hallen også så forbistret kold, at der ikke rigtig var grund til at holde mere pause, end de pauser dommerbordet skulle have til at flippe tre sætpoints rundt.

Vi spillede godt og aner at målet er inde for rækkevidde. Dagen blev desværre ødelagt af en ivrig skjernspiller, der ikke helt havde forstået midterlinjens funktion, således at Lisbeth ved stillingen 23-9 i 3. sæt blev skadet, da hun landede ovenpå skjernspillerens fod. Rygterne siger dog at Lisbeth snart vender tilbage igen.

Efter kampen blev stemmerne pænt fordelt (alle havde jo gjort det godt!). Kampens spiller blev Miriam.

2 Replies to “4 timer i bil – 45 min. på banen”

  1. JA!! Men synes nu også vi gik tidligt igang med opvarmningen -men det var nærmest også for koldt at lade være.. Må nok lidt indrømme at jeg synes Skjern, Skive og Ikast skulle lave deres egen vestjyske liga, så man ikke var tvunget til at tage helt derud for så lidt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.