1. division – HERE WE COME!!!

9. marts 2011 blev dagen, hvor 1900’s 2. division damer sikrede klubben et 1. divisionshold til den kommende sæson. Slaget stod på udebane mod Skovbakken, som inden kampen lå på en delt 3. plads.

Inden kampstart gav de dygtige trænere et godt og flot kampoplæg til de meget kampklare piger. Fokus var på tre ting:

  1. Vi skulle levere maks på serven (TJEK!)
  2. Vi skulle have super modtagninger (TJEK!)
  3. Blokade a’la mur (TJEK!)

Derudover, helt uden trænerne havde sat det som fokuspunkt, leverede vi et tungt og effektivt angreb. (Referenten svæver stadig på en lyserød sky…).

  1. DIVISION    1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION

Kampen startede godt for 1900, hvilket første sæts cifre på 25-12 vidnede om. Andet sæt havde vi lidt svært ved at komme igang. Skovbakken nåede op på 7-0 før vi atter fandt det flotte spil frem og vandt sættet 25-21. (Tredje sæt taler vi ikke om!) Sidste sæt blev vundet med 25-21 efter flot og varieret spil og propperne kunne poppe. Sejren blev fejret med asti, champagne og studenterstriber i et hjørne af hallen. Efter en lille venlig bemærkning fra dommeren måtte astipatruljen igang med at tørre op!

Stemmerne på kampens spiller blev velfortjent delt ud på flere spillere. Sanne endte med titlen. Alle var dog enige om, at HOLDET havde leveret!

Til sidst en stor tak til de mange publikumsheppere: Miriam, Sofie, Peter, Elsa, Birgitte, Jakob, Signes kæreste og to venner, Anders, Jess, Stefan, Crede, Mathias, Peter, Martin, Troels, Holm, Anders B, Pauli og Kasper.

Dybt savnede var: Mie, Gesa, Lisbeth, Camilla & Malene.

  1. DIVISION    1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION   1. DIVISION

4 Replies to “1. division – HERE WE COME!!!”

  1. Fab kamp! Stor tak til det fremmødte publikum -hvis jeg havde været formand, ville jeg have været stolt af min klub! Fedt at spille på udebane, og have flest heppere! Desværre gik de jo i omklædningen lige som der stod 21-11 (til os) i 3. sæt, så det tabte vi jo… I må ALDRIG mere gå midt i en kamp, drenge!!!

  2. Max fed kamp – 1.div bliver fedt (også selvom jeg måske ikke er med 🙁 ).
    Vil lige kommentere at eftersom en stor del af vores publikum ikke var der til afgørelsen af tredie sæt syntes vi at vi skyldte dem at de kunne være der når sejren kom i hus – derfor VALGTE vi at trække den ud i fire sæt, så publikum kunne nå at være med!

  3. Pernille du glemmer, at du jo rent faktisk er her til at spille 1. div næste sæson. Den diskussion har vi vist taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.