VI LIGGER NUMMER 1!

Den 26. marts 2011 er en dag der nok vil stå klart i erindringen for 1900’s førsteherrer i lang tid. Dels fordi Tjørring blev sendt hjem til Vestjylland med et nederlag, men nok mest fordi 50 – 60 mennesker var mødt op for at hjælpe os til en sejr.

Det startede rigtig skidt, med et Tjørring hold der ikke lavede fejl, og et 1900 hold der slet ikke virkede klar til den opgave der skulle løses. Så Første sæt gik, ikke så overraskende, til Tjørring med sæt cifrene 25-15.

Efter en mindre skideballe i pausen, var det et anderledes 1900 hold der gik på banen til andet sæt. Efter 1900 var kommet bagud i starten fulgtes holdene ad og ved 23-24 til Tjørring, slog rutinen fejl og en god taktisk timeout fra Flemming Munk gjorde at Peter servede i nettet og Tjørring vandt sættet 25-23.

Så var der for alvor nerver på, men 1900’s herrer havde jo lovet seværdig volley til de mange tilskuere og da den bedste blok i 2. Division endelig kom i gang, begyndte det at gå den rigtige vej. Godt hjulpet på vej fra lægterne fandt 1900 det flotte spil frem, og kom tilbage i kampen med cifrene 25-19.

Nu kogte hallen og 1900 startede rigtig godt i 4. Sæt med gode servestimer, stabile bloks og angreb der haglede ned over Tjørring, der kun kunne se på mens 1900 trak fra. Tjørrings træner besluttede sig meget tidligt i 4. Sæt for at det var tabt, og skiftede ud for at spare spillere til femte, og 1900 vandt 25-6.

I 5. Sæt kom 1900 igen hurtigt foran og et tydeligt frustreret Tjørring mandskab gav sig til at diskutere rigtig meget med dommerne, men 1900 holdte koncentrationen og ved 13-4 kunne man høre hele hallen, oprigtigt ønske Tjørring spillerne en god tur hjem☺. Sættet blev vundet 15-4 og dermed har vi overtaget førstepladsen i 2.div.

Efter kampen var alle helt ekstatiske og karaktererne fra spillerne lå alle sammen på de tocifrede. Kampens spiller blev Bergstrøm der kom ind og fandt roen frem på holdet, med gode modtagninger og kloge angreb.

Tusind tak til alle de fremmødte tilskuere, I havde en stor andel i sejren, og i at det her er en kamp vi alle sammen vil huske. Også til de tre fra Tjørring☺

VI LIGGER NUMMER 1

VI LIGGER NUMMER 1

4 Replies to “VI LIGGER NUMMER 1!”

 1. De tre fra Tjørring, var fra ASA (fodboldklubben, der bruger banerne ved Svømmestadion)…

 2. Tak for kampen. Men nu er det jo så igen os der ligger nr 1. 🙂

 3. Tak for det Malte.. Du kan tro vi glæder os..

  Som I spillede mod os i de sidste 2 sæt sidste weekend var jeg meget imponerede over det spil I lagde for dagen og jeg var helt overbevist om at I ville klare SKF.

  Nu får vi chancen og den tager vi selvfølgelig imod.

  Når I spiller som I gjorde I 4 og 5 sæt er I klart det bedste hold i 2 division. Så kan da godt forstå hvis I er trætte af det.

  Men held og lykke i næste sæson. Det har været fedt at kæmpe mod jer..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.