Spændende nyt fra Serie-1-damerne

Så skulle slaget slås om årets Midtjysk mesterskab for serie 1 damer på vores hjemmebane, og pokalen skulle overrækkes til årets vinder.

Vi havde  oddsene imod os fra starten, da vi havde problemer med at stille hold, men efter en fantastisk opbakning fra Jyllandsserien damer, lykkedes at stille en velspillende hold.

Vi stod med gode chancer for at vinde dagens Grand Prix stævne, men vi havde 3 meget spændende kampe foran os. Vi var udstyret med en masse gejst og et nyt kampråb – som virkede!

Første modstander på vores vej, var ærkefjenden fra ASV, som vi bankede ud af banen i 2 sæt, 25 -16 / 25-16.

Turen kom til opgøret med damerne fra Randers, som det endnu ikke var lykkedes os at slå, så der var meget på spil. Endelig skete det, efter en spændende og intens kamp vandt vi 2 – 0! 25 – 18/ 26 -24. JUBIIIIIIIII!!

3. og sidste kamp, skulle spilles imod damerne fra Skive, som kun stillede med 4 spiller, men på trods af dette, måtte vi her ud i 3. sæt.. Hmmm. Men vi ville simpelthen ikke tabe til et hold, kun bestående af 4 mand. Meget tæt og velspillende kamp i 1. sæt, led vi en mindre nedtur i 2. sæt, men genfandt gejsten og vandt 3 og afgørende sæt, 25 – 23 /19 – 25 / 15 – 8.

Efter nøje optælling af point kunne vi konkludere, at vi ikke bare havde vundet dagens Grand Prix, men at vi nu kunne kalde os Midtjyske mestre.

Endnu engang tak til de fantastiske Jyllandsserie piger 😮

VI LIGGER NUMMER 1

VI LIGGER NUMMER 1

VI LIGGER NUMMER 1….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.