Vigør 2011 – meld dig til snarest hos din holdrep!

Hej 1900,

Så er det blevet tid til vigør, hvor vi har mulighed for at tjene nogle penge til klubben.

Vigør er et motionstilbud til folk der ikke er vant til at dyrke motion, læs evt mere på www.vigoer.org. Vores opgave er at hjælpe med at sætte en gå rute op, hjælpe ved pulsmålere og lignende småopgaver. Det giver nogle gode penge til klubkassen.

Alle der har spillet i klubben i 2010/2011 sæsonen skal deltage også selvom man ikke regner med at spille volley i 1900 næste sæson. Man får kun en tjans i løbet af sommeren. Men vi skal have en med hver gang som kan sætte folk ind i hvilke opgaver volleyafdelingen skal sørge for, derfor er der nødvendigt med folk der tager to tjanser. Man er meget velkommen til at melde sig frivilligt til at tage to tjanser (det vil gøre det meget nemmere), hvis der ikke er nok frivillige bliver dobbeltvagterne tildelt divisionsholdene og evt danmarksserie.

Vigør starter tirsdag d 3. maj og er hver tirsdag frem til 23. August. Man skal møde kl 17.30 på Tangkrogen og er færdig ca kl 19.30.

Vigør er en udendørsaktivitet så husk påklædning efter vejret..

I bedes give jeres holdrep besked om hvilke datoer I kan hjælpe (Til holdreps: der er mere info til jer nederst i mailen). Jo flere datoer I giver jo nemmere bliver det for os at få planen til at gå op, og bare fordi man sætter kryds ved 10 datoer får man ikke flere vagter end ens holdkammerater. Da vi har fået besked meget sent om datoerne er det vigtigt I hurtigt melder tilbage til jeres holdrep.

Til dem der regner med at spille i 1900 igen næste sæson, vil vi minde om Marselisløbet d 27.-28. August. Her skal vi bruge folk torsdag, fredag, lørdag og søndag til at hjælpe med afviklingen af dette arrangement. Så afsæt tid til at hjælpe der allerede nu.

Mvh

Sanne og Pernille (ddiv)

Til holdreps

Det er jeres opgave og ansvar at få svar fra alle spillere på jeres respektive hold.

I bedes udfylde det vedhæftede excel ark med spilleroplysninger og hvilke dage de kan deltage. Vær venlige IKKE at ændre i arket eller flytte det over i word, det giver os stort ekstra arbejde når det hele skal samles i en fil.

Sanne og jeg skal have skemaet retur SENEST d 27. april (og meget gerne tidligere). Vi ved godt det er kort varsel, men der er ikke så meget vi kan gøre ved det. Hvis der er nogen på jeres hold I ikke kan få til at melde tilbage så skriv deres kontakt information på alligevel, så vi har et overblik over hvem der ikke er med på planen.

Tilmeldingsskemaet til Vigør finder du her


 

2 Replies to “Vigør 2011 – meld dig til snarest hos din holdrep!”

  1. Du kan spørge Sanne fra Ddiv. Men ellers sender hun besked ud på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.