Trods alt, en sejr!!

Turen gik i weekenden ca. 2 timers kørsel vestpå til Holstebro, som stadig havde sæsonens første sejr til gode.  Vi var en sparsom trup på hele 8 spillere af sted, og Mathias havde sin debut som coach, da Jakob havde fået sig en lille prinsesse natten op til kampen(Stort tillykke).

Første sæt blev ikke ligefrem kickstartet, men vi kom alligevel hurtigt foran 14-7. På trods af den habile føring var der dog stadig brug for 2. timeout ved stillingen 24-24. Det lykkedes os at trække sættet hjem 27-25.

Andet sæt blev vundet 25-20 mod et velspillende Holstebro-hold, som var kommet godt med i kampen. Det som var udslagsgivende var at der blev lagt et stabilt højt servepres fra Aarhus 1900 side.

Tredje sæt startede ud med at Holstebro igen spillede solidt volleyball og vi havde derfor svært ved at finde en recept på gode blokader og opfølgning fra deres forsvar som nåede ALT. Det resulterede desværre i sæt cifrene 19-25 til Holstebro.

 I fjerde sæt står vi igen over for et hold som ikke har tænkt sig at give os sejren. Vi følges godt ad til stillingen 18-20, hvor Lise går ned og sender stabile serve over nettet og der blev fulgt godt op fra hele holdet. Sættet og sejren er hjemme med stillingen 25-20 og 3-1 i sæt.

Kampen spiller blev Lise, som havde trådt ind på sin gamle centerplads og leveret en god indsats. Grunden til at sejren blev en realitet var at alle havde et højt servepres hele kampen igennem, og at der blev trykket igennem i angrebet.

En vellykket tur til det vestjyske med en sejr over Holstebro, placerer Aarhus 1900 på 1. pladsen efterfulgt af Bedsted KFUM, som kun er adskilt af et ekstra tabt sæt.

2 Replies to “Trods alt, en sejr!!”

  1. Wuhuuu! Det var simpelthen sådan en god sejr. Vi skulle virkelig tænke undervejs for at undgå at ramme det forsvar, der bare var over alt. Til tider tror jeg sq de var 10 på banen. Men ih hvor skal man også bare vinde, når man kører så langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.