Bedsted – 1900 ( 3-0 )

I søndags gik turen til Bedsted. Skiftet til vintertid kom os til gode, da vi kunne sove en time mere inden den 2 timer og 20 minutter lange køretur skulle overståes.

Efter en præsentation af samtlige spillere, anførere, trænere og dommere i bedste elite-divisionsstil (for de 3 tilskuere der var mødt op) kunne vi starte på 1. Sæt.

Vi startede godt og førte det meste af sættet, men blev overhalet og måtte bruge vores første timeout ved stillingen 17-19. Vi pressede på i vores angreb og stod lige ved 21 – 21. Men Bedsted  vandt sættet 25-21.

Vi var alle skuffede over ikke at vinde det første sæt, som vi havde styret det meste af tiden. Denne følelse sad i os i 2. sæt og vores spil faldt fra hinanden. For at sige det kort endte sættet 25 – 8 til Bedsted.

 

I 3. sæt fandt vi gejsten og viljen til at kæmpe frem igen. Vi pressede Bedsted i vores angreb og kommunikerede godt i forsvaret. Ved 16-16 begyndte Bedsted igen at trække fra, og vi tog vores sidste timeout ved stillingen 16-18. Men vi nåede aldrig op til Bedsted igen og Bedsted vandt sættet 25 – 21.

 

Kampens spiller blev Margrethe der som anfører formåede at løfte holdet i specielt 3. sæt og pressede Bedsted ved at trykke til i angrebet.

 

Vi er klar til revance mod Bedsted på hjemmebane d. 12 februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.