En god dag for damerne

Så har vi haft endnu en hjemmestævne-dag, hvor alle divisions, danmarks- og jyllandsseriehold var i ilden. På damesiden har dagen været fænomenal, i hvert fald resultatmæssigt. Vi har haft fire damekampe og fire sejre! Det er rigtig godt gået. JSD er fortsat ubesejrede trods en værre gang knoldebold.

På herresiden var udfordringerne noget større. En af DSH’s spillere måtte bæres ud med en skade, og i anden halvdel af kampen var der dermed bare fem mand på banen. Også 1DH måtte se sig besejret af nogle meget høje herrer fra Bedsted.

Alt i alt en god dag, hvor klubånden var til at tage og føle på. Rigtig mange ikke kun var på banen for at spille, men også som dommere, sekretærer og boldlangere – tusind tak for jeres store indsats.

Dagens resultater:

1DD – Randers VK: 3 – 2
DSH – Randers VK: 2 – 3
JSD – Randers VK: 3 – 1

1DH – Bedsted KFUM: 0 – 3
DSD I – SIK Viborg: 3 – 1
DSD II – Skjern KFUM: 3 – 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.