Om rettidig kampafvikling

Efter et par uheldige situationer føler vi os nødsaget til at understrege vigtigheden af, at hjemmekampe afvikles hurtigt og effektivt. Fremfor alt er det vigtigt, at kampe starter til tiden. Hvis tiden overskrides, bliver vi presset, da vi kun har hallen to timer efter kampstart.

Det er dommeren og sekretærene, der sammen har ansvaret for at komme i gang med kampen til tiden.

Under kampen er det dommerens ansvar, at kampen afvikles inden for den normerede tid. Sker der skader under kampen, bør dette ikke forsinke kampen betydeligt. Spilleren skal flyttes, og træner eller en anden person i hallen bør tage sig af den skadede spiller. Dette er for at undgå kamptid over 2 timer.

Går en kamp ud over de to timer er der kun at appelere til sportsånd hos de næste brugere af hallen, men dette er en meget svær situation der bør undgås (bare tænk på, hvordan vi har det, når der er nogen, der bruger vores haltid).

Bedste hilsener,

Bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.