DD1: 1900-Holstebro: to–i-én kamp

Aldrig har et 1900hold startet så flot! Efter sidste søndags kamp mod Skovbakken, snakkede vi om, at vi skulle blive bedre til at ”være dér fra start”. Og sandelig om vi ikke var der! Lion-ekspressen kørte for fuld hammer, med tv-værdigt serv- og side-outspil. Inden vi (og især Holstebro) fik set sig om, stod der 24-12. Vi tog lige et par bolde om at vinde det sidste point, og gik derefter stolte ned i til 1’er hjørnet. 2 sæt var vi lidt mere løse, men vandt også komfortabelt. Jeg tror alle havde en følelse af at det ville blive fedt, når vi om lidt ville at vinde 3-0. NEMESIS!!!
Holstebro lavede i 3. Sæt et par udskiftninger og ombytninger, og pludselig var de ikke så nemme at køre over. Lion-ekspressen sænkede farten lidt, og desværre gav den nye Holstebrokonstellation points til dem. Mange points endda. Faktisk 25…
Så måtte vi jo i 4. Sæt. Vi spillede fortsat godt, men Holstebro blev bare skarpere og skarpere. Det faktum, at de fik sat rutinen ind på hæverpladsen gjorde, at de pludselig hele tiden havde 3 angrebsmuligheder, og centerne måtte stå på deres centere helt ind til hæveren havde sendt hævningen afsted. Jeg må sige Holstebros gamle hæver først til aller sidst afslører, hvor hun hæver hen. Det gjorde naturligvis at vores blok bliv lidt mere hullet, og Holstebros angribere kom nemmere til deres point. Held og dommerkendelser begyndte at gå deres vej, og vi stod som Bambi fanget i lyset, og kiggede på de angreb og server, der fløj om ørene på os. Sikke noget. De vandt og vi måtte i 5. Sæt.
Jeg husker det som om vi fulgtes pænt igennem sættet, og ved 9-12 fik 2. dommeren gang i sin fløjte, og fik efter en lang duel fløjtet en 1900spiller i nettet. Så var hans dag reddet, og der stod 13-9 til Holstebro. Dermed reddede han også hjemturen for Holstebro’erne, og de vandt sørme 5. sæt og dermed kampen, uden at vi helt kunne forstå hvorfor og hvorda,.

Det var en underlig kamp, hvor vi spillede godt hele vejen igennem (måske med undtagelse af de kritiske perioder i 4. Sæt), men hvor modstanderen pludselig skiftede hold, og fandt en opskrift, vi ikke kunne stille noget op mod.
Kampens spiller blev Tottelot, der bravt kæmpede og gjorde alt hvad Jakob sagde i samtlige 5 sæt. Synes dog også lige AK skal nævnes i dette referat, da AK i den grad spillede over niveau. Fedt at have en libero, der er på gulvet (med succes!) i samtlige bolde. Godt spillet Skive 4! Astrid hævede flot hele kampen, gjorde det godt og varieret, gav god energi især i 4. og 5. sæt, og så holdt hun servepresset oppe hele kampen igennem. Og så skal Sanne også lige nævnes som den nye VBC, da hun i 5 og afgørende sæt kom tilbage på banen og styrede det net! Godt gået Sanne, er sikker på Jakob kan lave et par håndfakter og fortælle dig lige præcis hvor du var i zonen.. hihi…

Så gooooo 1900… bare pisse træls at Holstebro skiftede til det gode hold midt i kampen…

One Reply to “DD1: 1900-Holstebro: to–i-én kamp”

  1. Øv øv øv… piger…
    Men det er også svært at styre den ekspres – løverne kan nemt blive over tændte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.