D3: 1900 – Skive (0-3)

God fornemmelse på trods af nederlag

Lørdag d. 23 september spillede D3 sæsonens første kamp mod gæsterne fra Skive. Vi var meget spændt på dagens kamp, bl.a. fordi vi siden sidste sæson har fået nogle nye ansigter på holdet.

På trods af et nederlag på 3-0 var det dog ikke en træls fornemmelse vi sad tilbage med bagefter. Der var nemlig super god stemning og masser af fight helt fra 1. sæt. På trods af kun at have trænet sammen i halvanden måneds tid kunne vi fint finde hinanden. Den planlagte taktik med at hæve en masse til centerspillerne og på den måde trække modstanderens blok ind på midten fungerede super især pga. nogle skarpe hævninger og effektive centere.

Vi indhentede flere gange store differencer både i 2. og 3. sæt bl.a. pga. gode servestimer. Vores gode gejst og spil, blev desværre ikke belønnet med nogle sætpoint, selvom chancen var stor i 3. sæt, hvor vi tabte med sætcifrene 23-25 (1. sæt og 2. sæt: 20-25). Alt i alt super ærgerligt at tabe, men vi er fuldt ud tilfredse med vores eget spil, og er helt sikre på der nok skal komme masser af sejre senere.

Af: (Anne) Louise Monnerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.