D1: Randers – Aarhus 1900 (3-1; 25-10, 25-23, 15-25, 25-17)

Forventningsfulde kørte to fyldte lejebiler mod Randers – forventningsfulde over at have fået chancen for revanche efter nyligt tæt nederlag til opstartsstævnet Rav Cup, forventningsfulde over at være i træner Bo’s gamle klub, hvor vi gerne ville gøre ham stolt.

Derfor var det som at få en spand koldt vandt i hovedet, da vi på mærkværdig vis formåede at holde os selv ude af kampen hele 1.sæt, som endte 10-25. Et nervøst sæt, hvor vi ikke lignede nogle, der havde set frem til kampen.

Til 2.sæt blev der udskiftet en del, men desværre fik vi igen en skidt start, og ved stillingen 4-8 var begge time-outs brugt, og vi var så godt som på vej i bad. Alligevel formåede vi at bringe os tilbage i kampen og kæmpe os op på siden af Randers, som fik problemer sidst i sættet, og så var det deres tid til at fyre to hurtige time-outs af. Desværre trak Randers det længste strå, og sættet endte 23-25.

Det gav dog selvtillid og blod på tanden at have drillet Randers, og det satte sit præg på et mere velspillet 3.sæt. Holdene fulgtes pænt ad indtil vi trak fra, og efter serveserier af Gesa og Lise vandt 25-15.

Vi gik derfor ind til 4.sæt med troen på 5.sæt, men måtte ved blot 17 point se os slået.

Havde vi fået fingeren ud lidt tidligere end midt i 2.sæt (!) var det nok blevet en anden kamp… Men vi var helt ved siden af os selv meget af kampen, og skuffelsen over resultatet og nok især vores egen mangelfulde præstation på banen vakte efterfølgende stor frustration.
Nu venter tre ugers pause inden det igen går løs med kampe – og jeg er sikker på, at vi vender stærkt tilbage! 🙂

Dagens spiller blev Lise Søndergård Thomsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.