D3: ASV – Aarhus 1900 (3-1)

Søndag d. 30/9 spillede D3 sin anden sæsonkamp mod ASV Århus D3 – en kamp der endte i fem sæt, og desværre med nederlag til os. Vi fik dog et point med os, så når vi endelig skulle tabe, så gjorde vi det da på den gode måde.

Det var en lang og hård kamp med op og nedture både i eget og modstandernes spil, men vi var gode til at komme igen efter fejl og tabte bolde. ASV vandt første sæt (25-18), fjerde sæt (25-22) og femte sæt (15-12), og vi vandt andet sæt (25-22) og tredje sæt (25-22). Vores spil var præget af, at vi kæmpede for alle bolde og forsøgte at finde hullerne på modstanderens bane, hvilket vi havde held med og fik mange point på. Vi ser nu frem til at spille næste kamp og nyde volleyspillet endnu engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.