Holstebro – D1 1900 (1-3)

Så tog vi hul på 1. kamp i sæsonen. Alle var spændte på om den intensive træning havde båret frugt. Vi havde i den grad set frem til denne kamp. Vi vidste at viljen og sammenholdet var på plads, og derfor var der en stor tro på et godt resultat.

I første sæt startede vi rigtig godt ud og kom foran med en god stime. Vi fik oprettet et stabilt flow på banen og kørte solidt sættet hjem med cifrene 25-19.

I andet sæt blev vi sat under et større pres af Holstebro. Vi havde under hele sættet en lille føring, men spillet var generelt tæt. Vi var dog skarpest til sidst og vandt sættet 25-23.

I tredje sæt skød Holstebro med skarpt i angrebet. Samtidig havde vi alle lidt flere fejl og flowet blev aldrig helt i top. Til trods for nogle gode udskiftninger på holdet og en stærk kampgejst, vandt Holstebro sættet.

I fjerde sæt blev det sidste sat ind. Sættet bød på adskillige lange dueller, hvor skønhedsgraden af spillet varierede. Der blev fightet på livet løs og særligt Birgittes og Maries lange serveserie sidst i sættet gjorde udfaldet for en sætsejr på 25-16.

Der var en helt særlig glæde efter kampen. VI GJORDE DET, og havde bevist overfor hinanden, at vi har fat i noget helt rigtigt sammen. Det var en super dejlig start på sæsonen!  Kampens spiller blev Anette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.