Ikast – Aarhus 1900 (3:1, 25:27, 25:10, 25:15, 26:24)

Vi mødte Ikast med en god indstilling og klar til kamp.

Første sæt kom vi foran med 5 point, men med et par fejl hist og pist blev vi desværre indhentet igen. Sætte blev meget tæt og spillet var i perioder knap så kønt, men vi hev sættet hjem med et hængende hår 27-25.

Andet sæt startede med nogle rigtig gode server fra Ikast, hvor de fik os lidt på afveje 11-1. Vi fik desværre ikke gang i vores spil og vi måtte gå videre til næste sæt med et slag over hånden.. Sættet endte 25-10 til Ikast.

Tredje sæt .. Det sprænger vi lige over og tager næste sæt..

Fjerde sæt kom vi godt fra start og stod lige med Ikast 3-3. Ikast fik igen godt gang i serverne og de kom foran 9-4. Sådan fortsatte det indtil Charlotte Husted servede 4 point hjem, så vi kun var bagud med en 21-17.

Lise Søndergård Thomsen blev derefter smidt ind på center pladsen og fortsatte server stimen og slog Ikast’s forsvar i stykker så vi kom foran 23-22. Vi kom med i spillet igen og mistede den nervøsitet der hærgede på banen. Vi begyndte at håbe på at komme i 5 sæt, men Ikast trak det længste stå og vi måttes nøjes med 4 sæt i alt. Ikast vandt sættet 26-24.

Vi kom godt igen og det er det vi må tænke tilbage på 🙂

Dagens spiller gik til Charlotte og Gesa med tre stemmer til hver.

Tillykke piger, godt spillet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.