D3: Skovbakken2 – 1900 (3-0)

Søndag d. 4. november spillede D3 mod Skovbakken2, og det endte med et 3-0 nederlag til os. Skovbakken2 var nedrykkere fra 2. division, hvilket man godt kunne se på deres spil. De havde hårde serve og gode smashes. De spillede på et noget højere niveau end vi har været vant til, og det slog os lidt ud i starten. I løbet af kampen kom vi dog lidt mere med, da vi fik vores spil til at fungere.Bl.a. lykkedes vi med linjeslag på kanterne og lob fra både center og kant. Især i tredje sæt pressede vi dem godt, og gik fra at være bagud 20-15, til at tabe sættet 25-23. Vores spil var overordnet meget svingede, og det var en speciel fornemmelse. Idet man var klarover det svingende niveau, men ikke rigtig følte at man kunne gøre noget imod det.

Dagens kampmotiverer os uden tvivl til næste onsdag, hvor vi møder Skovbakken3 – der tager vi revanche!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.