DSD: Skovbakken 3 – Aarhus 1900 (0-3)

En kold onsdag aften stillede vi i Vejlby-Risskov hallen ekstremt opsatte på at tage revanche efter at have tabt til Skovbakken 2 kun tre dage inden.

Modsat vores modstandere var vi klar fra start og inden Skovbakken begyndte at få spillet til at fungere var vi et godt stykke foran. Selv om de kom bedre med i slutningen af sættet vandt vi 25-21.

Andet sæt byggede videre på det godt spil fra første, og med nogle gode ændringer i taktikken, dejligt sammenspil og flotte angrabsslag kørte det bare derudaf. Resultat: 25-15.

I tredje sæt byttede vi en del ud og stillede derfor med en opstilling med flere der spillede en uvant plads. Det resulterede desværre i en del misforståelser og tabte bolde, og en lidt tam stemning på banen, hvilket Skovbakken formåede at udnytte til at komme godt foran. Omkring stillingen 12-17 bliver der kaldt til time-out og en kollektiv opsang, og bagefter kan man mærke en fornyet gejst på holdet. Skovbakken skal simpelthen ikke have lov til at vinde det sæt. Pludselig bliver der igen kæmpet for boldene og smashet løs, og før vi ved af det står der 25-20 på pointtavlen og vi har vundet!

Med sejren i bagagen kan vi nu nyde en lille pause i vores kampprogram og se frem mod næste kamp mod Skjern den 2. december.

One Reply to “DSD: Skovbakken 3 – Aarhus 1900 (0-3)”

  1. I var så gode piger! Totalt stolt træner. Skovbakken skulle ihvert fald ikke have lov til at snuppe et sæt, og fejlagtigt tro, at de kunne vinde… Ingen grund til at uddele selvtillid til modstanderen, vel de damer?;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.