D2: Skovbakken – Århus 1900 (3-1)

Første kamp i sæsonen og debut på diviasionsniveau for mange af holdets spillere. Modstanderne fra Skovbakken var rutinerede volleyspillere, og derfor var strategien, at sætte et højt angrebspres, holde fokus på blokaderne og knokle det bedste vi havde lært!

I første sæt formåede modstanderne at lægge et stærkt pres. Måske var det nervøsitet, men vi kom dårligt fra start grundet dårlige modtagninger og manglende angrebspres, hvilket resulterede i en hurtig ca. 10-0 pointføring til Skovbakken. Den dårlige start efterlod en trykket stemning, og afstanden i point blev derfor blot avanceret. Sættet endte i stillingen 25-9.

Andet sæt viste heller ikke gode udsigter. Trods trænernes udskiftninger i pausen og flere udskiftninger undervejs i sættet, blev dette ligeledes et sæt, vi helst vil glemme. Igen var der problemer med at finde det gode spil på banen. Mange point gik tabt grundet netfejl, og angrebspresset udeblev. Vi tabte sættet med stillingen 25-18.

Men så skete der noget i tredje sæt! Vores kantspiller fik varmet op under servearmen og lavede en servestime, der gav os et forspring på 13 point til modstanderne. Den pludselige drejning i kampen gav fornyet energi på banen og bænken. Skovbakken hentede meget af forspringet takket være, at deres libero udviste et skræmmende stort talent, men det lykkedes vores hold at holde en afstand og vinde sætte med 20-25.

Den gode gejst fortsatte ind i fjerde sæt. Samspillet fungerede på holdet, og der blev kæmpet efter bolden. Indtil stillingen 16-18 fulgte vi Skovbakken i point. Derefter opstod der igen modtagningsproblemer, og modstanderne overtog resten kampen. Sættet endte 25-16 til Skovbakken.

Alt i alt lidt af en hård opstart på sæsonen. Kampens spiller blev Cathrine Bell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.