D2: Århus 1900 – ØSVN (0-3)

Sæsonens første hjemmekamp skulle spilles lørdag d. 2. november, og holdets forventning til denne var stor – vi ville virkelig gerne vinde, og forudsætninger herfor så gode ud.

Vi lagde derfor også hårdt ud i 1. sæt og kom foran fra start med en stilling, der kort inde i kampen var på 9-3. Til trods for rigtig godt spil kom ØSVN’s erfarne damer i gang, og i løbet af sættet blev vi indhentet. Vi fortsatte dog det gode spil, og 1. sæt blev derfor meget tæt og nervepirrende – kun få point afgjorde forskellen. Der desværre var til ØSVN’s fordel, som vandt 25-22.

2. sæt startede også godt, og den tætte stilling fortsatte langt ind i sættet. Men igen lykkedes det ØSVN’s damer at få overtaget – de modtog suverænt, og deres råb og gejst var svær at ignorere. ØSNV vandt 2. Sæt med stillingen 25-17. Denne afspejler ikke helt, at vi faktisk kæmpede bragt det meste af sættet.

I 3. sæt kom vi aldrig rigtig i gang. Selvom vi forsøgte os med flere udskiftninger, var der ikke rigtig noget, der ville lykkedes. Vi tabte kampen og tredje sæt med stillingen 16-25.

Flere positive ting kan tages med fra kampen. Specielt havde vi flere gode, vindende blokader – en ting vi har øvet meget til træning, hvorfor det var til Astrids store glæde at se det fungere i kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.