D2: Varde – Aarhus 1900 : 3 – 0

Med tre tabte kampe i bagagen var D2 mere end sultne på sejr, da holdet den 10. november drog mod vestkysten for at udfordre Vardes rutinerede og velspillende damer.

Kampen havde en række paralleller til holdets sidste kamp mod ØSVN. Igen var der tale om en flyvende start i 1. sæt i både angrebs- og servepres som betød en væsentlig føring – til stor overraskelse for holdet. Lige så overraskende var det imidlertid for holdet, at Vardes angrebs-esser indhentede dette forspring og bragte vestjyderne ind i kampen med sætsejr.

I 2. sæt forsøgte D2 at skabe en chance for at genrejse det gode spil fra første del af 1. sæt, og holdet fik også skærpet angrebs- og blokpresset, men blev overrumplet af Vardes stærke kanon ladet med fysisk og psykisk overlegenhed.

Vardes overlegne stil fortsatte ind i 3. sæt, og en række sløje modtagninger knækkede D2. Dette betød en samlet point-dukkert fra 22 over 20 til 16 for 1900.

Holdet leverede en fin indsats i det første halvandet sæt mod ét af rækkens top-tre hold, var vedholdende og leverede et varieret angrebs- og blokspil og forsøgte at overføre træningen af psykiske tricks til kampen. Læringer, som holdet tager med videre til to på hinanden følgende hjemmekampe mod rækkens bundskraber, Gentofte, den 30. november og Fortuna Odense den 1. december. Så kom og hep!

Titlen som ”kampens spiller” blev delt mellem Stine N. og Vibeke Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.