D2: Gentofte – Aarhus 1900: 0-3

SÅDAN! Så kunne vi endelig strege det øverste ønske på årets ønskeseddel: En sejr!

Vi mødte et meget ungt hold fra Gentofte. Vi var topforberedte med en engageret træner som havde været tidligt oppe og set Gentoftes kamp tidligere på dagen.

Vi kommer godt fra start i 1. sæt. Vi har gode servestimer og der blev lukket ved nettet. Sikker sætsejr 25-10

2. sæt starter helt planmæssigt med et godt servepres. En komfortabel føring bliver dog presset, da Gentofte finder nogle gode server op af hatten og udligner til 12-12. Sættet bliver mere tæt end nødvendigt, men vi trækker heldigvis fra og vinder 25-21.

3. sæt. Vi er tilbage på sporet. Der bliver spillet fornuftigt og Gentofte laver en del fejl på deres banehalvdel. V holder stort set koncentrationen i hele kampen og laver ikke mange fejl. Sættet ender 25-15 og vi kan stolte og lettede synge vindersangen.

Kampens spiller: Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.