D2: Fortuna Odense Volley Wildcard – Aarhus 1900: 3-0 = 2. damer på røvtur

Efter en 3-0 sejr over Gentofte dagen før, var forhåbningerne høje til dagens kamp mod Fortuna Odense Volley. Disse forventninger skulle dog vise sig på ingen måde at blive indfriet, da vi tabte 3-0. Vi kom lidt dårligt fra start i 1. sæt, og formåede desværre ikke at komme op igen. Dette sæt endte derfor med 25-14.

Andet sæt blev taget som en frisk start, og vi var rigtig godt med undervejs og endda foran til tider. Desværre trak Odense fra til sidst og dette sæt endte således 25-20.

I tredje sæt var vi forholdsvis godt med, men formåede desværre ikke at få overtag og tabte derfor dette sæt 25-19. Vi udviste et forholdsvist godt servepres, og fik mange point på vores overbevisende blokadearbejde. Desværre var kampen meget præget af egne fejl især på modtagningsfronten, og vi sidder derfor tilbage med en ærgerlig skuffelse på et ellers vinder-tørstigt hold!

Vi ser frem til at få revanche i Odense efter jul, hvor vi er helt overbevist om at vi sagtens kan tage en sejr hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.