11.01.2014. D2: Lynge Uggeløse IF – Aarhus 1900: 3 – 2. Lige ved og næsten

På papiret så det ud til, at en sejr var inden for rækkevidde. Derfor var vi fyldt med optimisme og forhåbninger og ikke mindst sultne efter at få sæsonens tredje sejr i hus, da vi tog i mod holdet fra Lynge Uggeløse IF på hjemmebane.
Det skulle dog vise sig, at hverken optimisme, forhåbninger eller fight og kampgejst var nok til at tage endnu en sejr.

Første sæt var en blandet fornøjelse, både for spillere og tilskuere. Sættet var fra start præget af fejl på vores egen banehalvdel, og gennem hele sættet var vi bagud med en god håndfuld points. Da Lynge Uggeløse fik deres første sætbold med stillingen 24–18, så det svært ud for Aarhus 1900. Men vi holdt hovederne kolde og overlevede den første sætbold. Presset lå nu særligt i serven, der skulle sendes presset, men sikkert, over. På fornemmeste vis formåede 1900 at holde hovederne kolde, vinde serverne og presse boldene. Sættet blev vendt og vi stod til sidst med en sætbold ved stillingen 25–24. Denne sætbold blev udnyttet, og med et aggressivt slag ned i femmer-hjørnet fra centeren, kunne 1900 bryde ud i jubel med sejrscifrene 26–24.

I andet sæt kom vi godt fra start og havde en lille føring, da Lynge Uggeløse pludselig besluttede sig for at spille volleyball. På gode server og rutine-placerede bolde fik de vendt spillet til deres fordel og de vandt sættet med 25–17.

I tredje sæt viste vi hvor gode vi er, når det kører for os. Fighten var intens, stemningen var høj, serverne pressede og præcise, slagene hårde og placerede og forsvaret var koncentreret og præget af en vilje og fight sjældent set magen til. Vi fik tilskuerne med på bølgen og tog sættet med 25–16.

Efter et overbevisende tredje sæt, faldt vi desværre i et hul, der betød, at vi gav udeholdet fjerde sæt med cifrene 25 – 15. Sammenligner man med tredje sæt, skulle man ikke tro, at det var det samme hold fra 1900, der var på banen. Gejsten var væk, fighten knapt så intens og selv en skideballe fra træneren i sættets timeouts, kunne ikke hjælpe.

Vi var dog besluttede på at hive sejren hjem i femte sæt og gik på banen med viljen indstillet på fight og en sejr. Vi ville så gerne glæde både publikum og os selv. Holdene fulgtes pænt ad til stillingen 7–7, men efter skift af banehalvdel, gik spillet nærmest i stå på vores side. Og Lynge Uggeløse kunne trække sig sejrrigt ud af kampen, med stillingen 15–9 i deres favør.

Med hængende hoveder og skuffede miner måtte vi endnu en gang se os besejrede, og erkende, at lige ved og næsten ikke er nok i jagten på en sejr! Vi er dog fast besluttede på, at næste gang bliver det os, der trækker det længste strå i kampen mod Lynge Uggeløse. Og selvom vi må se os besejrede, kunne vi efter kampen kigge anerkendende på hinanden og forsikre hinanden om, at vi havde spillet godt, og at foråret helt sikkert vil byde på flere sejre end efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.