1900 Aarhus – DHV Odense (16.03.2014): 0-3

D2: Sæsonens vigtigste kamp – (indtil videre)

Vi spillede den vigtigste kamp ift nedrykningskampen, og vi håbede, at resultatet i denne kamp kunne sikre os fra nedrykning. DHV Odense havde desværre for os oprustet med spillere fra højere niveau, og det viste sig at være for stor en mundfuld. Vi måtte inkassere et sviende 3-0 nederlag i en kamp, hvor vi ellers spillede godt med. Der var dog særligt 1 spiller fra det andet hold, som vi ikke magtede at få lukket ned for, og måtte kapitulere.

Vi har stadig muligheden for selv at afgøre skæbnen om direkte nedrykning, men der venter et par svære kampe. Vi VIL blive i 2. div og bygge videre på den store udvikling vi er i gang med, så vi satser på, at vi i sæsonens sidste kamp i KBH kan råbe et forløsende jubelskrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.