Fortuna Odense – Aarhus 1900: 1- 3 – HURRAAAAAAAA!!!

Det lykkedes endelig 2. DDIV pigerne den 16. marts 2014 at bryde kræfterne fra den stærke dæmoniske trøje “6”, som har hvilet som en ond ånd over holdet gennem sæsonen og relativt udramatisk at få årets anden sejr i hus med cifrene 1-3 (25-19, 16-25, 19-25, 24-26) imod Fortuna Odense.

Der var tilmed lidt EM-effekt i Klostermarkshallen, Odense i form af en meget trofast skare af publikummer på lægterne og de fremmødte roste efterfølgende, at det havde været en stor oplevelse!

I første sæt er Fortuna med i kampen grundet fejlangreb og fejlserver fra 1900 indtil midten af sættet, hvor 1900 trækker fra i serverrotationen, men alligevel lukker odensianerne sættet med stærke angrebsprofiler.

2. sæt bliver tættere, da Fortunas angreb går for stejlt og enten ind i 1900s blokade eller ud over sidelinien. 1900 slår samtidig et hul i starten af sættet i serven ved varierede og giftige svævere og vi kan derefter sideoute det meste hjem.

I 3. sæt dapper centerspillerne ekstra hårdt og bidrager med klogt og fysisk spil ved nettet. Fortunas diagonal går ofte ind i blokaden eller fejler og selvom Fortuna fighter flot og positivt og er med indtil de 16-23 slår 1900 spurten ind, når det gælder, og vinder på den sidste servestime.

4. sæt startede dyrt for 1900 med nogle fejldisponeringer i angreb og serv, men som derefter kom virkeligt flot igen ved at skabe kaos i Fortunas blokade fra centerne og kanter og libero bidog med gode takter til at stabilisere forsvaret med opsøgende spil.

Alt i alt en kamp, hvor holdet følte sig samspillet og viser, at vi har masser af mod på at gå ud og præstere vores bedste over en længere periode.

Women of the Match blev Vibeke Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.