28.09.2014: 1900 D2 – Funder GF (0-3)

Holdets første kamp, en hjemmekamp, blev spillet d. 28/9-14. Vi mødte alle forventningsfulde op, klar til kamp. Funder er et nedrykkerhold, så det var lidt spændende, hvor niveauet lå. Efter en intens opvarmning var vi klar til kamp.

I første sæt var der egentlig gode takter og vi spillede sådan rimeligt op med dem. Dette sæt endte 19-25 og havde det ikke været for mange servefejl havde vi helt klart haft en bedre målscore – måske endda en sejr. Men vores serv var generelt for nervøst anlagt, hvilket dog blev bedre efter Julles gode servestime – vi havde ellers været en del bagud. Vi gik fra første sæt med følelsen af, at det kunne vi gøre bedre og at vi havde en reel chance.

Andet sæt gik det lidt ringere på måltavlen, hvilken endte 15-25. Både serv- og smashmodtagelse var ikke for god, så vi mistede rigtig mange point på den konto. Damerne fra Funder er nogle garvede spillere, så vi havde et par rigtig lange bolde med mange overspilninger over nettet – noget der virkelig gør det sjovt at spille volleyball. Vores anstrengelser var desværre bare ikke nok.

Tredje sæt gik vi ind med følelsen “det er nu eller aldrig”. Derfor var vi bare klar for at kæmpe for hver en bold. Modtagelserne var igen et problem og sættet endte 19-25. Ligemøj hvorfra vi satte angreb kom bolden over nettet – også med nogle vinderbolde, så alt i alt gode takter. Ærgerligt nok bare ikke godt nok.

Vi gik fra kampen med en følelse af, at det hele vejen igennem havde været de små marginaler, som afgjorde kampen. Desværre ikke til vores fordel.

Alt i alt mangler vi noget træning på modtagning og generelt sammenspil, da vi er et ny sammensat hold, som ikke rigtig kender hinanden endnu. Vi har dog slet ikke mistet modet på baggrund af denne kamp og er klar til at vise, hvad vi kan komme med i returopgøret.

Positivt at tage med fra kampen var gejsten internt på holdet, gode blokader og vinderbolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.