TRÆNER TIL Dame 3!!!

Kære alle,

Vi er desværre så uheldige, at Pernille stopper som træner for vores dame 3 (jyllandsserie) hold her i januar. Lise, der indtil nu har fungeret som hjælpetræner, vil gerne forsætte med at være tilknyttet holdet, men da hun har termin her i foråret, er det uvist, hvor længe hun kan hjælpe til i hallen. Vi står derfor med en akut mangel på en eller to trænere og håber derfor, at netop du kunne tænke dig at hjælpe klubben som ny træner for Dame 3 (da holdet ellers i værste fald er truet af lukning). Jobbet vil vare indtil sæsonafslutningen engang i april, men da dette er en MEGET akut situation, er vi åben overfor alt den hjælp vi kan få. Vi vil derfor også meget gerne høre fra dig, selvom du kun kan hjælpe i en begrænset periode.

Ud over denne enestående chance for at prøve dine kompetencer som volleyballtræner af i en begrænset periode, tilbyder bestyrelsen fri kontingent i den periode du er træner, samt en mindre godtgørelse for dit gode arbejde. Hvad angår træningstider vil vi fra bestyrelsens side gøre alt for at få det hele til at gå op.

Al henvendelse kan ske til Nicolai Karlsen 60 72 83 99 eller Dorte Toft 24 41 28 10.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.